Fasolica fideluta cu muschiulet de porc afumat

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2013 | 3878 vizualizari

 

Fasolica am avut-o la congelator,conservata de asta toamna.Asa ca mancarica am facut-o in doi timpt si trei miscari.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole fideluta
  • 3 cepe
  • 200 ml bulion mai gros
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • muschiulet afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica fideluta cu muschiulet de porc afumat:

Fasolica am avut-o gata fiarta,doar am scos-o de la congelator.dar cand avem fasoloe proaspata,o curatam la capete,o rupem mai mica si o fierbem in apa cu putina sare.

Ceapa o taiem marunt si o calim in uleiul incins pana se inmoaie,adaugam bulionul,potrivim de sare,adaugam fasolea si o cana de apa si mai dam la cuptor cca 20 min.

Langa ea servim ce carne dorim.Eu am avut muschi afumat,facut acasa.

Ca acritura am avut la congelator ardei copti pe care i-am dezghetat,am adaugat ulei si otet si i-am servit langa fasolica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolica fideluta cu muschiulet de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (16)

Rocsi 1

22.01.2013, 20:44

O portie mareeee si mieeee

Sim0na 1

22.01.2013, 22:23

Cu ardei copti merge la fix!!

adry88 1

23.01.2013, 11:12

yammy! gata vin la masa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]