Fasole cu ciolan afumat

de corina241 in Porc, 21 Noi 2010 | 5926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi de marime medie
  • 1 ardei rosu
  • 1 ciolan afumat(aprox.1 kg)
  • crengute de cimbru
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Fasolea se pune in apa rece cu o seara inainte pentru a se inmuia.

A  doua zi o spalam iarasi,si o punem la fiert pentru 40 minute schimband apa de 2 -3 ori in acest timp.Apoi punem si ciolanul in oala pentru a fierbe impreuna cu fasolea.

In acest timp pregatim ceapa taiata marunt,morcovul curatat si dat pe razatoare pe care le calim in putin ulei.Le scoatem si le adaugam impreuna cu ardeiul taiat pe jumatate in oala cu fasole.Lasam sa fiarba toate la foc potrivit pentru inca 10 minute.

Se serveste cu muraturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

corina241 1

22.11.2010, 10:28

yammy,yammy,Anca

MotanLaOale 1

22.11.2010, 12:11

mancarea mancarurilor

epurasha2bb 1

26.11.2010, 14:17

chiar! cred ca nu e bucatras sa nu fi facut si postat ciolanul asta cu fasole! mama mia, mai ales pe frig asa sa-l mananci fierbinte si cu muratura ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]