Fasole cu carnaciori

de Corinuta in Porc, 30 Oct 2010 | 6897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole boabe
  • 300 g carnati ardelenesti
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 morcovi
  • 3 linguri de ulei
  • 700 ml suc de rosii(bulion)
  • 4-5 foi de dafin
  • sare, piper macinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnaciori:

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece de seara pana a doua zi. Se schimba apa si se pune la fiert. Dupa ce da in clocot se arunca apa, se pune alta apa calda si se fierbe cam o ora la foc potrivit impreuna cu frunzele de dafin.

Ceapa si morcovii se curata si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar morcovii felii si se pun la calit in ulei pana se inmoaie. Se taie carnatii in bucati potrivit de mari si se prajesc putin impreuna cu ceapa si morcovii. Se adauga sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba vreo cinci minute.

Se toarna sosul de rosii peste fasole si se mai lasa sa fiarba impreuna un sfert de ora. Se serveste cu ardei iute daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]