Drob de miel

de diaconta in Oaie, 23 Iun 2013 | 11535 vizualizari

 

Parcă era potrivit pentru Sărbătoarea Rusaliilor un drob de miel.Mama l-a pregătit,eu doar vă spun reţeta.

 

INGREDIENTE

  • Organe de miel: inima,ficat,rinichi
  • 6-7 fire ceapa verde
  • O legatura patrunjel verde si marar
  • 2 caţei usturoi
  • 5 oua crude
  • 2 oua fierte
  • 4 oua prepelita fierte
  • Sare,piper dupa gust
  • Ulei
  • O bucata prapure(membrana care îmbraca intestinele)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele de miel le-am fiert în apa cu sare,apoi le-am taiat bucati mici.

Am fiert ouale

Ceapa verde si verdeata le-am taiat marunt si le-am prajit cu putin ulei.

Am pus maruntaiele si am condimentat,apoi ouale crude batute.

Am lasat putin pe foc pâna a început oul sa se închege.

Am luat de pe foc si am pus usturoiul.

Intr-o tava de chec am pus prapurele,jumatate umplutura,ouale fierte,apoi restul de umplutura.

Am acoperit cu prapurele si am pus la cuptor pâna când s-a rumenit,aproximativ 30 de minute.

 

Se taie si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

diaconta 1

25.06.2013, 17:29

Gaby,daca tot l-a facut mama,macar sa-i fac si io o poza frumoasa )))))

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 09:40

foarte gustos

diaconta 1

07.01.2014, 10:38

Krysty chiar ca este gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel