Friptura de miel

de susu in Oaie, 21 Iun 2012 | 8456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • cateva fire de ceapa verde
  • usturoi verde
  • usturoi uscat
  • cimbru romanesc
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 2 cani de vin rosu
  • vegeta
  • piper proaspat macinat
  • curry
  • boia
  • condimente pentru miel
  • ulei de masline
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Pulpa se cresteaza si se impaneaza cu usturoi. Se face un amestec din ulei, vin , condimente si se maseaza carnea dupa care se pune intr-o punga speciala impreuna cu baitul, usturoiul zdrobit cu lama unui cutin, ceapa si usturoiul verde taiate potrivit, cimbru, si se leaga punga, si se lasa la marinat in frigider pana a doua zi. Se da apoi la cuptor cu tot cu zeama si putina apa cat s-o acopere pe jumatate si spre sfarsit se amesteca sosul cu pasta de rosii. Se stropeste mereu carnea cu soul format in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (8)

Alinutza80 1

22.06.2012, 10:26

bunnnnnnnnn

Sim0na 1

22.06.2012, 11:23

Mmmm.. ce bunatate!!! Iubesc carnea de miel!

mamaieelena 1

22.06.2012, 21:28

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de miel cu cartofi si menta