Dorada in crusta de sare la cuptor

de Bunica in Peste, 31 Mai 2010 | 19600 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 dorada
  • 2 felii lamiie
  • 3-4 linguri de sare grunjoasa
  • o lingurita cu virf de faina
  • 3-4 linguri de apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada in crusta de sare la cuptor:

Se spala pestele, se pune la scurs (nu se mai curata solzii) si in interiorul sau se pun apoi feliile de lamiie.

Se amesteca sarea cu faina si apa.

Pui hirtie de copt in tava, pestele se unge pe o parte din amestecul de mai sus, apoi se aseaza in tava pe partea unsa si peste el se toarna compozitia omogenizind astfel incit sa fie acoperit total.

Se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste crusta de sare.

Se scoate si se desface crusta cu atentie, eliminindu-se cu tot cu pielea pestelui.

Are un gust delicios, se poate minca adaugind peste lamiie sau mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada in crusta de sare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada la cuptor cu legume