Desert portofele cu ananas si ciocolata After Eight

de Bucataras Diana in Dulciuri, 14 Oct 2017 | 3293 vizualizari

 

Am mai incercat o reteta in care am folosit ingredientul meu secret: ciocolata. A iesit ceva yammy. Si am avut si un mare ajutor.  :x

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 250 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 200 g unt
  • 1 pliculet drojdie
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • cca 300 g cubulete de ananas din compot
  • cateva tablete de ciocolata After eight
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert portofele cu ananas si ciocolata After Eight:

Punem la scurs cubuletele de ananas, dupa ce le-am tocat in bucatele mai mici, apoi pregatim aluatul. Dizolvam zaharul si drojdia intr-un pahar de lapte cald si lasam la fermentatat pentru circa 15 minute.

Punem faina intr-un bol impreuna cu un praf de sare, adaugam untul la temperatura camerei si framantam aluatul pana devine faramicios. Turnam drojdia peste aluat si framantam pana devine elastic, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru 30 de minute.

Intindem aluatul pe masa infainata intr-un dreptunghi cu grosime de aproximativ 0,5 cm, apoi taiem patratele. In mijlocul fiecarui patratel, punem bucatele de ananas si unim capetele patratului formand un portofel. Asezam portofelele in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut cu o lingura de lapte. Taiem ciocolata in bucatele si punem in mijlocul portofelului cate o bucatica de ciocolata. Dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru cca.20 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert portofele cu ananas si ciocolata After Eight" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (16)

Panacris 1

15.10.2017, 10:07

mihaelar63 1

31.10.2017, 08:44

Ce nu pricep este ca Andrei munceste si tu postezi )

Bucataras Diana 1

31.10.2017, 10:08

Exact, Miha, Andutu munceste si eu fac poze .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]