Cus-cus cu legume

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 22 Aug 2010 | 7149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cu cus-cus
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 1/4 telina
  •  2-3 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu legume:

Curatam legumele.Taiem ceapa marunt, morcovul bastonase. ardeiul gras si telina cubulete.Punem toate legumele intr-un vas cu   apa in care am adaugat un strop de sare si lasam sa fiarba.Cand totul este fiert se adauga cuscusul si apa cat sa acopere si chiar sa depaseasca putin amestecul.Adaugam 2-3 linguri ulei de masline ,amestecam,dam in 2-3 clocote dupa care   lasam circa 10 min pana cand cuscusul absoarbe toata supa.Stropim cu zeama de la o jumatate de lamaie, amestecam si servim.

Se poate servi rece sau cald , ca atare sau ca si garnitura.

Pentru aspect eu am taiat rondele de ardei gras in care am pus cuscusul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de soia cu cus-cus