Crema pentru tort

de anatrisca in Dulciuri, 11 Aug 2011 | 5753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 2 cesti zahar
  • 8 linguri faina
  • 1.250 L lapte
  • esenta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema pentru tort:

Margarina se topeste impreuna cu zaharul pe foc mic, apoi se adauga faina amestecand pentru ca sa nu se lipeasca de fund. Laptele se incalzeste separat si se toarna fierbinte. Amestecam pe foc mic pana se ingroasa si adaugam esenta de vanilie.

Aceasta crema se poate face foarte simplu si de cacao astfel: cand adaugam faina mai punem un plic de cacao si urmam aceiasi pasi. Pentru un plus de finete se poate adauga o tableta de ciocolata inainte de a pune esenta, iar cand ciocolata s-a incorporat putem pune si esenta de rom.  

Spor la preparat crema pentru tort si pofta buna!

TIPS-URI

1

trebuie amestecat continu

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pentru tort" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]