cosulete de champinion umplute cu brocoli-post

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 10193 vizualizari

 

hmmmmmmmmmmmm......... incercati-le nu veti regreta

 

INGREDIENTE

  • 1 brocoli
  • ciuperci champinion 1 kg mai mari
  • maioneza de post(eu fac din faina cu apa,mustar si suc de lamaie)
  • sare
  • ardei rosu
  • ulei de masline
  • 2 fire ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cosulete de champinion umplute cu brocoli-post:

Se spala ciupercile si se curata ,se scot coditele si se sareaza apoi se prajesc in putin ulei de masline pe ambele parti cate-va minute 3-4 si pe o parte si pe alta.Se scot si se lasa sa se scurga de sucul ce il lasa ciupercile (din coditele ramase se pot face un pilaf sau o tocanita)

Brocoli se fierbe(eu le fierb pe aburi) apoi se toaca si se amesteca cu maioneza de post si ceapa tocama marunt si putina sare

Se umplu ciupercile cu cate 2 lingurite de compozitie de brocoli sa fie cu burtica pline bine ,apoi se decoreaza

Se servesc ca aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "cosulete de champinion umplute cu brocoli-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]