Cornuri

de brunetica in Prajituri, 9 Noi 2011 | 4751 vizualizari

 

Puteti servi aceate cornuri langa cafeluta de dimineata .

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina 
  • 1 cana de  bors 
  • 2 linguri de ulei
  • 25 g. drojdie de bere
  • 2 linguri de zahar
  • esenta vanilie ( sau dupa preferinta ) 
  • faina cat cuprinde 
  • 1 ou
  • dulceata , nutela ( dupa preferinta )
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri:

Topim margarina cu uleiul si lasam la racit .

Drojdia o dizolvam in un pic de bors si o amestecam cu zaharul .

Adaugam margarina cu restul de bors , cu esenta si amestecam bine dupa care incepem sa adaugam faina pana rezulta un aluat si il lasam  la crescut pana isi dubleza volumul la loc caldut. 

Presaram pe masa faina si intindem foaia de cornuri , le taiem dupa cat de mari sau mici le dorim .

Le umplem cu nuttela , scortisoara  si caramel  ( cum le preferati )

Le ungem cu ou batut 

Le coacem la foc mediu in cuptorul incalzit 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]