Stelute cu gem

de daniastefania in Prajituri, 7 Mar 2015 | 4966 vizualizari

 

Un desert rapid, care nu necesita mult timp si efort.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foetaj
  • Gem de prune
  • Zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu gem:

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat. Taiem aluatul in patratele. Fiecare patrat se cresteaza in cele patru margini. In mijlocul fiecarui patrat punem o lingurita de gem. Dam fiecarui patrat forma de steluta, ducand un capat taiat pana la mijlocul patratului si urmatorul nu. Punem stelutele in tava tapetata cu hartie de copt si coacem 15 minute la cuptorul preincalzit la 200 grade C. Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra! Si gata desertul! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu nutella si crema cu frisca