Conopida pane

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2014 | 2905 vizualizari

 

Conopida este foarte apreciata de baietii mei atat murata , cat si cu maioneza , de data asta am pregatit -o pane .

 

INGREDIENTE

  • o conopida mare
  • 3 oua
  • 200 ml. apa minerala
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 100 gr. faina alba
  • 200 ml. ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se spala conopida , se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare .

Spargem ouale , adaugam apa minerala si batem cu telul energic compozitia .

Adaugam faina , sarea si piperul amestecand sa se  omogenizeze compozitia .

Strecuram conopida  .

Punem uleiul la incins  , trecem buchetelele de conopida prin compozitia de mai sus si le punem la prajit in uleiul incins intorcand-o sa se prajasca pe toate partile .

Cand este rumenita frumos se scoat pe un servetel absorbant .

Se serveste calda .

Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid