Compot de cirese

de marcela1979 in Sirop / Compot, 28 Iun 2013 | 5934 vizualizari

 

am facut cateva borcane la cererea sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • cirese
  • 3 linguri zahar/borcan de 800 ml
  • 1 aspirina/borcan de 800 ml
  • borcane de 800 ml
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

Ciresele se aleg,se rup coditele si se spala.Borcanele se spala bine cu detergent si se usuca.In fiecare borcan se pun ciresele pana se umple 3 sferturi de borcan,se adauga 3 linguri zahar ,apa pana la gura borcanului si o aspirina pisata.

Se capseaza si se pune la dust.Intr-o cratita se pune prosop se aseaza borcanele ,se pune apa cu grija sa nu ajunga la borcan si se pun la foc.Se lasa sa fiarba si cand a inceput primul clocot se mai lasa 30 min la foc mic.Se lasa sa se raceasca acolo ,apoi se scot ,se sterg si se pun in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de cirese cu visine