Coaste de berbecuţ în sos de vin alb

de ANCA in Oaie, 8 Apr 2009 | 14001 vizualizari

 

Ca tot se apropie Pastele, vin cu o idee de preparat cu gust savuros, poate va inspira)

 

INGREDIENTE

  • coaste de berbecut/miel, maghiran, cimbru, sare, piper, cca 350 ml vin alb demisec(sau sec), 3-4 ardei iuti mici, o legatura sanatoasa de usturoi verde, cam 200 g masline rosii.
  • Pentru garnitura: cartofi, spanac proaspat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de berbecuţ în sos de vin alb:

Coastele de berbecut/miel se aseaza intr-o tava sau vas yenna, se ung cu putin ulei de masline, se condimenteaza cu cimbru, maghiran, sare, piper, toate dupa gust. Eu am mai pus si cativa ardei iuti mici, uscati. Se stropeste totul cu un pahar zdravan de vin alb demisec, daca este nevoie se mai pune putina apa, apoi se pune tava la cuptor la 200 grade, o ora jumatate.

Cand carnea este trei sferturi facuta, am pus o legatura de usturoi verde taiat bucati de circa 2 cm, si masline rosii. Nu uitati sa mai stropiti iar cu putin vin:) Puneti tava iar in cuptor inca 20 min.

Garnitura: cartofi copti stropiti cu sosul din tava si salata de spanac.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de berbecuţ în sos de vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de miel in sos alb de vin