Ciuperci la punga

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2014 | 14345 vizualizari

 

Imi plac ciupercile si azi am gasit niste palarioare mari,deja le vedeam umplute si la cuptor si eu nici nu le cumparasem....si cum am luat si punga de copt la metru,am zis sa le fac la punga....

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci champinion cca 300 g
  • 2 feliute ceafa afumata
  • 2 feliute rulada porc
  • 3 fire ceapa verde
  • marar
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la punga:

Pentru ca am fixuri, desi se zice ca nu se curata ciupercile, eu le-am curatat de pielita. Piciorusele le-am taiat marunt impreuna cu ceafa, rulada si ceapa. Toate astea le-am calit un pic, cat sa se inmoaie, apoi le-am transferat intr-un castron si le-am amestecat cu ou, cascaval si marar tocat, potrivind de sare si piper. Am umplut palariutele ciupercilor si le-am bagat in punga de copt. Am intepat punga din loc in loc, am bagat-o la cuptor pentru aproximativ 60 minute.

Delicioase, atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume