Ciuperci gulas

de COSTEO in Mancaruri de post, 20 Apr 2013 | 5554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceasca ulei
  • 1 ardel verde
  • 4 cepe mari
  • 4 rosii
  • 6 catei usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lgt patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci gulas:

Se spala ciupercile, se curata si se fierb in apa cu sare.Se taie marunt ardelul si ceapa.

Intr-o oala,se calesc in ulei ceapa si ardei si usturoiul tocat marunt ,dupa ce am calit ceapa si ardei adaugam ciupercile taiate marunt sau fasiute  lasam sa se caleascca 2-3 minute,punem rosiile  taiate marunt (sau suc de rosii),asezonam cu sare,piper,cimbru,si lasam la foc redus 25 minute.

Cand este gata se adauga patrunjel verde tocat fin.

Daca dorim se servesc garnisite cu cartofi fierti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]