Ciuperci cu creier

de dantes in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 4757 vizualizari

 

Se poate servi ca aperitiv s-au ca fel principal cu o garnitura de cartofi s-au orez.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 300 g creier
  • 1 ceapa
  • sare,piper dupa gust
  • 50 ml.ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu creier:

Ciupercile se spala bine si li se scot cozile care se taie marunt,creierul se lasa 10 minute in apa rece apoi se curata de pielite si se taie si el marunt.

Calim in ulei ceapa si cozile de la ciuperci taiate marunt cand sunt aproape gata adaugam creierul si il mai lasam 2-3 minute la calit apoi condimentam dupa gust cu sare si piper.

Asezam in tava palariile ciupercilor si le umplem cu compozitia de creier si dam la cuptor 20 minute.

TIPS-URI

1

Ciuperci

2

creier

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu creier" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute in sos rosu cu mamaliguta