Ciorba de rosii cu galusti de gris

de luminita_31 in Ciorbe, 15 Aug 2013 | 7640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 kg rosi
  • ulei
  • verdeata(leustean si frunze de telina)
  • 100g gris
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu galusti de gris:

Se curata legumele si se spala.Apoi tocam ceapa cu morcovul si le punem la calit cu un pic de ulei.Ardeiul gras impreuna cu cartofii se adauga dupa ce se calesc bine ceapa si morcovii.

Se adauga 3 litri de apa si se lasa sa fiarba pana ce cartofii se inmoaie .Intre timp se oparesc rosiile se cojesc de aceea pielita si se dau prin robotul de pasat.

Se fac galustile din cele 2 oua si gris; puneti si putina sare.

Se formeaza galustile cu lingurita si se adauga la legumele fierte,dupa ce au fiert galustile.

Se adauga rosiile pasate, se sareaza si se adauga verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu galusti de gris" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

FlaviaD 1

16.08.2013, 12:29

Buna ciorbita, insa poza cred ca trebuie miscata sau asezata altfel

Rocsi 1

16.08.2013, 15:49

Bine ai venit

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de roşii cu tăiţei - de post