Ciorba cu pastai

de Lorra in Ciorbe, 26 Iun 2013 | 7526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. pastai
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • smantana
  • 4 l. apa
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pastai:

Se pune apa la fiert cu putin ulei. Se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul gras tocate.

Intre timp se pregatesc pastaile, se indeparteaza coditele, se spala bine si se rup dupa preferinta, apoi cartoful se taie cubulete.

Cand legumele din oala au fiert, se adauga pastaile si cartofii.

Cand toate au fiert, se pune sucul de rosii si se mai lasa 10 min. la fiert.

Se adauga patrunjelul tocat, sucul de lamaie (dupa preferinta), sarea dupa gust si se opreste focul.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de legume cu sfecla coapta