Ciorba cu dovlecel si ou

de - Andreea - in Ciorbe, 30 Iun 2015 | 3415 vizualizari

 

Ciorbele cu legume sunt cele mai bune mai ales vara cand gradina e plina de legume :)

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa verde ( partea alba + partea verde )
  • 1 ardei gras galben
  • 2 dovlecei mari
  • 2 linguri cu pasta pentru ciorba
  • 200 ml suc rosii
  • 1 ou
  • 2 linguri knorr
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu dovlecel si ou:

Morcovii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem mai intai in doua pe lungime si apoi feliem in felii potrivit de groase. 

Ceapa o curatam, o spalam . Partea alba o tocam marunt iar cea verde o taiem rondele. 

Ardeiul gras il spalam , il curatam de seminte si nervuri si il taiem cuburi . 

Dovleceii ii spalam, taiem capetele , apoi ii taiem cuburi . 

Punem la fiert in apa morcovul si ceapa , adaugand in apa knorr-ul. 

Dupa cateva minute adaugam ardeiul gras si dovleceii si lasam sa fiarba la foc potrivit . 

Adaugam sucul de rosii si potrivim de sare si piper . 

Inainte cu 10 minute ca ciorba sa fie gata adaugam pasta si amestecam din cand in cand ca pasta sa nu se lipeasca. 

Cand ciorba este gata , dam la foc iute , punem oul batut si amestecam bine. Mai lasam 2 minute , inchidem focul si acoperim cu un capac . 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu dovlecel si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste lipoveneasca