Ciorba acra cu bors si multe legume

de mamaieelena in Ciorbe, 12 Iun 2012 | 11268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei cu coaja verde (zucchini)
  • 2 cepe mijlocii
  • 3 fire de ceapa verde
  • 2 morcovi nu prea mari
  • 1 morcov galben
  • 1 radacina patrunjel
  • 50 g telina(nu am avut mai multa)
  • 1/2 ardei verde gras
  • 2 cartofi potriviti
  • 125 ml suc de rosii
  • sare
  • leustean
  • 1/2 l bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu bors si multe legume:

Legumele se curata ,se spala si se vor taia in dimensiuni nu prea mici(se vor vedea in fotografii) si se vor pune in apa clocotita la fiert. Borsul se pune intr-o oala separat la fiert si cand da in clocot se da deoparte. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii lasand sa clocoteasca un pic sa se duca spuma care se formeaza. Dupa aceea se pune si borsul fierbine lasandu-l si pe acesta sa fiarba. Cand este gata se da deoparte si se pune leusteanul tocat marunt.

Pofta buna

TIPS-URI

1

Cand se serveste ciorba se poate adauga ulei de masline dar eu il prefer pe cel de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu bors si multe legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu afumatura