Chiftelute de dovlecei cu branza feta

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2012 | 4469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei 600g
  • 100 g branza feta
  • 50 g faina
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza feta:

Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se pun intr-o sita si se lasa 10 minute la scurs. Intr-un castron se bate 1 ou bine, se pune sare si piper si se adauga dovleceii scursi bine de tot. Se amesteca, se sfarama branza feta, adaugam faina si mararul tocat marunt si se amesteca bine.

Intr-o tigaie antiaderenta se stropeste cu putin ulei de masline si cu lingura se adauga din compozitia formata. Se prajesc pe ambele parti circa 1 minut si se pun pe un servet de hartie.Se servesc caldute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor