Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet

de Merisor in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2012 | 45872 vizualizari

 

Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet
Eu fac chiftelutele jumatate din carne si jumatate din legume, fara faina, paine sau pesmet.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet
  • 1/2Kg carne amestec(vita+porc)
  • 2 cepe medii
  • 4 cartofi medii
  • 4 morcovi
  • 5-6 catei de usturoi
  • piper macinat
  • delikat
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet:

Cum se prepara Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet

Se trece ceapa si usturoiul prin masina de tocat si se amesteca cu carnea tocata. Morcovul si cartoful se dau pe razatoare sau prin masina de tocat, se scurg bine de zeama si se amesteca cu carnea si ceapa. Se toaca patrunjelul marunt se pun si restul de ingrediente si se incorporeaza si cele doua oua.

Se formeaza bilute de marimea unei nuci(putin mai mari) care se prajesc in ulei.

 Noi le servim ca aperitv cu mustar sau alaturi de o salata de rosii. Recomandam si chiftele la cuptor sau chiftele cu spanac

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Roti de porc in vas roman