Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet

de Merisor in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2012 | 45632 vizualizari

 

Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet
Eu fac chiftelutele jumatate din carne si jumatate din legume, fara faina, paine sau pesmet.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet
  • 1/2Kg carne amestec(vita+porc)
  • 2 cepe medii
  • 4 cartofi medii
  • 4 morcovi
  • 5-6 catei de usturoi
  • piper macinat
  • delikat
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet:

Cum se prepara Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet

Se trece ceapa si usturoiul prin masina de tocat si se amesteca cu carnea tocata. Morcovul si cartoful se dau pe razatoare sau prin masina de tocat, se scurg bine de zeama si se amesteca cu carnea si ceapa. Se toaca patrunjelul marunt se pun si restul de ingrediente si se incorporeaza si cele doua oua.

Se formeaza bilute de marimea unei nuci(putin mai mari) care se prajesc in ulei.

 Noi le servim ca aperitv cu mustar sau alaturi de o salata de rosii. Recomandam si chiftele la cuptor sau chiftele cu spanac

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ossobuco con gremolata