Chiftele clasice

de Panacris in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2012 | 15870 vizualizari

 

Si daca s-au tot preparat chiftele saptamana asta, am purces si eu la prepararea lor;) clasica si nesanatoasa ;) , dar gustoasa :-* !

 

INGREDIENTE

  • carne tocata mixta (vita+porc) 1000 g,
  • paine mai veche 3 felii,
  • oua 3 bucati,
  • sare iodata 1 lingurita,
  • piper proaspat macinat un praf,
  • boia de ardei dulce 1 lingurita,
  • marar proaspat 1 legatura,
  • usturoi 4 catei,
  • ulei de palmier ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele clasice:

Painea se pune la inmuiat in apa rece, cca. 3 minute. Carnea se amesteca energic, cu ouale, painea stoarsa de apa, sarea iodata, piperul, mararul tocat marunt si boiaua de ardei dulce. Dupa ce s-a omogenizat compozitia, se formeaza chiftelute, care se prajesc in ulei incins, pe ambele parti. Se servesc ca atare calzi sau reci, in cazul meu, alaturi de mancarica de mazare sau cea de praz;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele clasice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

04.11.2012, 21:18

Ce de chiftelute! yummy yummy!

Sim0na 1

05.11.2012, 09:47

Calorice, da bune rau!!

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]