Cheese bread

de dentistutza in Piine, 8 Sep 2010 | 4465 vizualizari

 

Chifle sau painici bune la micul dejun sau alaturi de o supa crema de legume.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani lapte batut sau Sana
  • 1 pachet de unt moale (la temp. camerei)
  • 1 cana branza rasa .Eu am folosit telemea proaspata de oi
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 1 lingurita zahar
  • 50 ml.lapte cald
  • faina cam 600 gr-cat sa iasa un aluat gros si aproape nelipicios
  • 1 cana branza frecata cu un ou pentru umplut
  • dupa gust chimen si susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese bread:

Laptele batut se amesteca cu untul si branza rasa.Separat se face maiaua din drojdie,lapte cald,zahar si 2 linguri faina.Cand aceasta incepe sa creasca se amesteca in compozitie si apoi treptat se adauga faina framantand pana ce aluatul nu mai este lipicios.Se pune la frigider pentru 20 minute ca sa creasca.

Pe plansa infainata se pun bucati de aluat care se intind,se umplu cu cate o lingura de branza cu ou, se lipesc in forma dorita si se pun la crescut pe tava cuptorului acoperita cu hartie pentru copt. Se lasa cam 10 minute, se presara cu susan sau chimen si se coc la foc potrivit ( mai mare in primele minute) pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese bread" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Miha 1

09.09.2010, 10:27

Pfff...calde cred ca sunt o nebunie!

dentistutza 1

09.09.2010, 12:38

deschideti geamul si feriti-va...vineeee...

lira 1

22.09.2010, 09:04

mama ce bine arata.... parca le vad aburinde

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]