Chec simplu ca la bunica

de Sidy in Prajituri, 17 Noi 2010 | 12522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt/margarina RAMA
  • 120 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 lingurite cacao
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec simplu ca la bunica:

Untul tinut la temperatura camerei se taie bucatele si se amesteca impreuna cu zaharul praf. Adaugam apoi ouale, coaja de lamaie si faina amestecata cu praful de copt.Amestecam bine si adaugam o canita cu apa minerala, daca coca este prea vartoasa.

Se imparte coca in doua. Intr-una adaugam cacaoa , iar in cealalta esenta de migdale. Intr-o tava de chec punem hartie de copt pe care o ungem cu putin ulei. Punem aluatul cu esenta de migdale si peste el, in mijloc, adaugam aluatul cu cacao. Punem tava cu checul in cuptorul dinainte incalzit la 185 de grade si lasam sa se coaca pina facem proba cu scobitoarea si aceasta iese curata. Lasam checul sa se raceasca in tava , apoi il taiem felii.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu ca la bunica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

epurasha2bb 1

18.11.2010, 12:10

ce pufos arta Sidy! checul facut asa e preferatul meu!5f!

eleny2010 1

18.11.2010, 21:34

5furc de la mine.arata super..

vanilla 1

19.11.2010, 14:12

si cred ca fff repede de facut!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ,,Dobos,,