Chec marmorat

de AdriiAdi in Prajituri, 19 Feb 2013 | 7256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 250 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 1 lingura cacao
  • coaja rasa de portocala
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 4 linguri de ulei
  • 1 praf de sare
  • faina si ulei pt tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat:

Separi albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma cu praful de sare, galbenusurile le freci cu uleiul, zaharul, zaharul vanilat. Pui galbenusurile si faina peste bezeaua de albusuri amestecand usor. imparti compozitia in doua castroane si in unul adaugi cacaoa. Torni compozitiile in tava, apoi te folosesti de o scobitoare pt a marmora compozitia.

Il coci timp de 25 de minute si il tai dupa racire. Il pudrezi cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec marmorat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf a`la Cleme