Chec

de dakris in Dulciuri, 31 Mar 2012 | 5466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 2-3 linguri cacao
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Ouale se separa. Peste albusurile batute spuma cu zaharul se varsa galbenusurile amestecate cu ulei si coaja rasa de lamaie. Apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si se adauga esenta de rom. 2/3 din compozitie se varsa in tava tapetata cu hartie de copt ori unsa cu ulei si tapetata cu faina. Ce a ramas in bol se amesteca cu cacaoa apoi se varsa in tava, peste compozitia alba varsand-o usor de la un capat al tavii spre celalalt. Cu coada unei furculite sau linguri se amesteca usor, circular, de cateva ori compozitiile din tava. Se coace la foc mediu cca 45 min si se incearca cu scobitoarea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]