Chec

de adry88 in Prajituri, 23 Aug 2011 | 7243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 7 linguri zahar
  • 13 linguri faina
  • 7 linguri apa
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi se adauga lingurile de apa,(cate una), esenta, dupa care se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga in compozitia facuta, se omogenizeaza

Se unge tava de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se opreste o lingura din compozitie care se amesteca cu cacao, restul se toarna in tava

Se adauga compozitia de cacao in mijloc si cu ajutorul furculitei  amestecam

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Negresa