Cartofi unguresti

de Zamfira in Mancaruri de post, 1 Mar 2013 | 14045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1-2 cepe taiate marunt
  • 5-6 catei usturoi pisat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi unguresti:

Curatam si spalam cartofii, ceapa si usturoiul. Cartofii ii taiem cubulete foarte mici, cepa o taiem marunt iar usturoiul il pisam. Punem toate intr-un bol, adaugam ulei, sare si cimbru, omogenizam foarte bine toate ingredientele. Punem cartofii intr-o tava pe hartie de copt si ii dam la cuptor pentru 30-35 minute. Dupa primele 20 de minute intoarcem putin cartofii pentru a se rumeni frumos pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi unguresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu masline