Cartofi noi cu usturoi la cuptor

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2012 | 6376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 7 catei de usturoi
  • 70 ml ulei
  • o lingurita de sare
  • putin piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu usturoi la cuptor:

Cartofii se spala si se curata de coaja cu un burete abraziv(daca nu avem burete atunci ii razuim de coaja). Intr-un vas mai mare punem uleiul, 6 cateii de usturoi pisati, sarea si putin piper, apoi punem cartofii taiati (dupa placul nostru) si amestecam cu mainile.

Tapetam o tava mai mare cu hartie de copt si o lingurita de ulei, apoi asezam cartofii in tava. Catelul de usturoi ramas il tocam marunt si il presaram peste cartofi. Acoperim apoi tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptorul preincalzit timp de 30-40 de minute.

Se pot servi simpli, cu branza telemea sau cum doreste fiecare!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu unt si usturoi