Cartofi la tavă cu ciuperci

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 3 Apr 2012 | 5890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi roz,
  • 500 g ciuperci,
  • 1 căpățână usturoi,
  • o cană suc de roșii,
  • o linguriță boia,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 linguri ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tavă cu ciuperci:

Cartofii se pun la fiert cu tot cu coajă pentru aprox. 15 minute. Ciupercile se curăță și se vor tăia în două. Usturoiul se curăță și se taie in 2-3 felii. Se curăță de coajă cartofii și se vor tăia în 4-6 bucăți în funcțe de cât de mari sunt.

Într-o tavă unsă cu ulei, aranjăm cartofii, ciupercile și usturoiul. Condimentăm cu sare și piper. Presărăm boia și turnăm sucul de roșii în așa fel încât să stropim toți cartofii. Stropim cu ulei și dăm la cuptor pentru 40-50 minute la 180 grade C.

Servim cu salată verde.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tavă cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]