Cartofi frantuzesti

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2014 | 18309 vizualizari

 

Cartofi frantuzesti pentru un pranz impreuna cu Ioana mea draga.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 200 g. branza de vaca
  • 2 oua
  • 1 lingura ulei de masline pentru uns vasul
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii spalati se pun la fiert in coaja.

Cat fierb cartofii pregatesti branza cu ou.

Ouale se bat cu furculita .

Peste cartofi adauga branza rasa.

Cartofii fierti se curata de coaja si se taie rondele.

Se ia un vas,se unge cu ulei.

In vas se pune un rand de cartofi,branza cu ou,cartofi si deasupra branza cu ou,

Se da tava la cuptorul incins la 150 grade pentru 20 de minute.

Se servesc calzi sau reci ,dupa preferinta.

TIPS-URI

1

branza e bine sa fie veche sau bine scursa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor cu jambon