Cartofi frantuzesti

de ralu_ca in Porc, 20 Oct 2013 | 50527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi potriviti
  • 10 oua ( 5 fierte si 5 crude )
  • 10 felii kaizer
  • 200 g branza rasa
  • unt
  • 2 linguri pesmet
  • 5 linguri smantana
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Am fiert cartofii in coaja. apoi i-am lasat sa se raceasca si i-am curatat de coaja. Ouale le-am fiert, branza se da prin razatoare, kaizerul l-am taiat cubulete, precum si ouale dupa ce le-am fiert. Am uns o tava cu unt si am presarat cu pesmet. Cartofii i-am taiat rondele asezandu-i unul langa celalalt pe fundul tavii, am adaugat ouale taiate, kaizerul taiat si jumatate din cantitatea de branza, am pus sare si piper, apoi alt strat de rondele de cartofi si jumatatea cealalta de branza rasa. Am pus sare si piper. Separat am batut ouale si am amestecat cu smantana, sare si piper si am turnat peste cartofi. Am introdus la cuptor la foc potrivit pana s-a rumenit.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se servesc foarte bine cu smantana pe deasupra si, bineinteles, muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]