Cartofi Dauphinoise

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 6661 vizualizari

 

By Oana!

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi noi
  • 1 ceapa mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g smantana
  • 100 g cascaval Neaos Delaco
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Dauphinoise:

Cartofii noi ii spalam si ii taiem felii subtiri.

Intr-un vas termorezistent am pus cartofii, i-am stropit cu uleiul de masline, am presarat sare si piper si am dat tava la cuptorul preincalzit.

Am amestecat din cand in cand si i-am lasat pana s-au rumenit foarte usor.

Apoi am pus smantana peste ei, cascavalul ras si am dat din nou la cuptor pana sau rumenit frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Dauphinoise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]