Cartofi cu rosii la cuptor

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2013 | 5652 vizualizari

 

O garnitura perfecta pentru orice fel de carne. Asta chiar daca se spune ca nu e bine sa le consumam impreuna.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr cartofi
  • 4-5 rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • busuioc, pentru decor
  • piper, cimbru
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rosii la cuptor:

Se curata cartofii, se taie rondele si se prajesc in ulei. Se scot intr-un castron si se dau cu sare, cimbru si piper.Se adauga patrunjelul tocat si se amesteca pana se inglobeaza condimentele.

Se aseaza intr-un vas, precum soldateii si se adauga usturoiul taiat.

Rosiile se decojesc si se paseaza , nu foarte mic, apoi se pun peste cartofi.

Se tin la cuptor cu folie de aluminiu cam 30 minute, pana se face rosia, apoi se scoate si se mai lasa 10 minute sa faca putina crusta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]