Cartofi cu bacon, cascaval si legume la cuptor

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2016 | 4078 vizualizari

 

M-am gandit sa fac o cina rapida, delicioasa si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de cartofi mici
  • 50 gr de unt
  • 200 gr de bacon afumat
  • 100 gr salam
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr branza
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 ardei kapia
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu bacon, cascaval si legume la cuptor:

       Cartofii trebuie curatati si fierti in apa cu sare. Legumele se spala si taie cubulete. Baconul, salamul, cascavalul si branza le taiem cubulete sau felii. Intr-un vas de yena asezam cartofii curatati, ii saram si piperam,punem feliute de unt deasupra si dam la cuptorul incins la 200 grade pana cand se topeste untul.

        Cand s-a topit untul punem legumele deasupra si mai lasam 10 minute forma la cuptor. Adaugam si branza, cascavalul si salamul deasupra si lasam sa se rumeneasca putin. Separat batem ouale cu smantana si cu un praf de sare si turnam peste compozitia din vas lasand-o sa se inchege. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cartofii se curata mai bine cand sunt mai calzi.

2

In loc de unt puteti folosi ulei de masline.

3

Poate fii servit ca si garnitura sau aperitiv alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu bacon, cascaval si legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]