Cartof dulce umplut cu branza de capra si unt brun cu ou posat si rucola

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 13 Apr 2016 | 3594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof dulce mare
  • 2 linguri unt
  • 50 grame branza de capra
  • 1/3 legatura patrunjel
  • sare, piper
  • o mana rucola
  • 2 oua mari, bio
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartof dulce umplut cu branza de capra si unt brun cu ou posat si rucola:

Se taie cartoful longitudinal in 2 si se gateste in cuptorul preincalzit la 200 de grade 30-40 de minute. 

Se incalzeste untul intr-o cratita la foc mediu, pana prinde o culoare bruna, avand grija sa nu se arda. Se indeparteaza de pe foc.

Se indeparteaza pulpa cartofilor, avand grija ca coaja sa ramana intreaga. Se amesteca pulpa cu branza de capra, untul brun, sare si piper si se aseaza inapoi in coaja. Se gatesc in cuptor inca 10 minute. 

Intre timp se poseaza ouale. 

Se aseaza rucola pe fiecare jumatate de cartof, apoi cate un ou postat si se presara branza de capra peste. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartof dulce umplut cu branza de capra si unt brun cu ou posat si rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]