Carne de porc in vasul roman cu cartofi mov

de sebirizescu in Porc, 5 Apr 2016 | 3333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de porc
  • 2 cartofi mov
  • ulei de masline
  • apa
  • condimente pentru carne
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in vasul roman cu cartofi mov:

Feliile de carne se condimenteaza pe ambele parti,se pun in vasul roman se stropesc cu ulei de masline si se acopera cu apa.

Se pune capacul peste vasul roman si se da la cuptor pentru 30 minute.

Cartofii se curata si se taie cuburi,se pun in vasul roman dupa cele 30 minute., se mai completeaza cu putina apa daca este nevoie, se pune sare peste cartofi si se da la cuptor pentru alte 20 minute.

Se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in vasul roman cu cartofi mov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bunica 1

05.04.2016, 20:20

sebirizescu 1

05.04.2016, 20:58

multumesc

Rocsi 1

06.04.2016, 21:45

Nu refuz o bucatica de carne!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de măsline cu carne