Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 6251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de ceafa de porc si pulpa de porc
  • ulei de masline
  • rozmarin proaspat
  • boia dulce
  • piper
  • peperoncino
  • 3-4 cartofi mari
  • apa
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Carnea de porc se lasa peste noapte la marinat, cu ulei de masline, condimente dupa gust si frunze de rozmarin proaspat.

Se pun bucatiile marinate in vasul slow cookerului Crock-Pot, setam functia High pentru 3 ore, punem putina apa, acoperim vasul si lasam sa se pregateasca carnea.

Dupa 2 ore punem cartofii taiati in forma dorita, spalati sub jet de apa rece si scursi de zeama.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau muraturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 5,7 L