Carne ascunsa "pod shuboi"

de luminita20_2006 in Pui, 4 Mai 2009 | 5733 vizualizari

 

Este o reteta preluata de la matusa mea din Rusia.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de  pui (sau orice alt fel de carne)
  • 1,5 kg cartofi
  • 3-4 cepe
  • 250 gr cascaval
  • 450 gr maioneza
  • sare
  • piper
 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne ascunsa "pod shuboi":

Pentru a prepara aceasta specialitate va trebuie fie 2 piepti de pui sau carne de orice fel, insa sa fie fara os. Se vor taia  carnea si cartofii pai, apoi vor fi condimentate separat, ceapa se va taia solzisori. Se unge o tava cu ulei si se va aseza in straturi carnea apoi ceapa urmata de cartofi, deasupra lor se va pune cascavalul ras si la urma maioneza de preferat cea din comert. (eu folosesc pe cea ucraineana). Se da la cuptor 30 de minute la foc mediu si cand e gata se serveste fie cu salata fie cu acritura (castraveti in otet si gogosari).

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne ascunsa "pod shuboi"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:42

sincer nu am incercat...dar de ce nu...eu oricum folosesc la reteta asta doar maioneza ucraineasca

luminita20_2006 1

22.05.2009, 11:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]