Pui cu legume chinezesti

de Oana in Pui, 19 Iun 2011 | 12804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • un morcov
  • 2 rondele de telina
  • un borcan cu legume chinezesti (MegaImage)
  • 2 linguri sos de soia
  • un praf de ghimbir
  • un praf de usturoi granulat
  • 2 linguri sos dulce acrisor
  • 1 lingura amidon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume chinezesti:

Puiul se taie fasii subtiri, se spala, se lasa la scurs.

Morcovul si telina se curata, se spala sis e taie betisoare subtiri. Mixul de legume din borcan se scurge de zeama.

In wok se incinge putin ulei, apoi se pune puiul, sosul de soia, ghimbirul si praful de usturoi. Se pune cate putina apa fierbinte din cand in cand sa oprim prajirea si sa se inabuseasca. Cand puiul s-a inmuiat se pune morcovul si telina si se lasa 5 minute. Se rastoarna apoi in wok mixul de legume chinezesti. Se mai pune putina apa fierbinte si se mai lasa 5 minute. La final se pune sosul dulce-acrisor si amidonul desfacut in 2-3 linguri de apa rece. Se opreste focul si se serveste cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu morcov si busuioc