Carnati traditionali

de adriana_bobu in Mezel de casa, 25 Dec 2010 | 22358 vizualizari

 

Nu cred ca am intampinat vreun Craciun fara traditionalii carnati de casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg carne porc
  • 2 kg carne vita
  • 1 bucatica slaninuta de porc (1/2 Kg)
  • condimente pentru carnati de la fucs
  • sare,piper, boia, oregano
  • 4-5 caciulii usturoi
  • 10 m mate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati traditionali:

Se toaca carnea iar slanina se taie cubulete mici. Se adauga condimentele, usturoiul facut mujdei si putina apa (100 ml) ori zeama de la fiertura de oase/ Se monteaza dispozitivul de facut carnati la masina de tocat si se umplu carnatii. Se lasa la scurs de seara pana dimineata si apoi se pot (optional)afuma . Apoi se pot praji in ulei in care punem si putina apa pentru a-i fierbe mai intai inabusit.  Sunt exceptionali!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati traditionali" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]