Carnaciori in foietaj

de DanMonica in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 4941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. carnaciori
  • 400 gr. aluat foietaj (1 foaie)
  • 1-2 castraveti murati
  • 1/2 ceapa
  • - susan
  • 1 galbenus
  • cateva felii de branza topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Eu am vrut sa modific un pic clasica reteta de carnaciori in foiataj, asa ca am adaugat ceapa, castravetii si susanul.

Taiem carnaciorii in bucati de 5 cm. (aproximativ); ceapa si castravetii ii taiem marunt, iar susanul in prajim 10-15 minute intr-o tava fara ulei. Dupa ce s-a dezghetat foietajul, il mai intindem un pic si il impartim in patratele egale. Pe diagonala patratelelor punem putina ceapa, castravetele (stors bine), cateva seminte de susan si, la sfarsit, carnaciorii.

Impachetam carnaciorii in foietaj, ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dupa care ii ungem cu galbenus si mai presaram seminte de susan. Dam tava la cuptorul incins pentru 20-25 (pana se coace foietajul).

Pe unele rulouri, cat au fost calde, am pus cate o jumatate de felie de branza topita.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat de paine