Budinca de dovlecel, cartofi si bacon

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2015 | 5508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3-4 rosii
  • 3 cartofi
  • 150 gr bacon
  • 50 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecel, cartofi si bacon:

Curatam dovlecelul si cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Baconul il taiem cubulete. Rosiile le taiem rondele. Ouale le batem si le amestecam cu smantana si condimentam. Punem cartofii la fiert in apa cu sare. Apoi scurgem cartofii de apa. Punem intr-o tigaie putin ulei si calim dovlecelul. Adaugam baconul si mai calim 3 minute. Scoatem din tigaie si le scurgem. Amestecam apoi dovlecelul cu baconul si cartofii. Le amestecam apoi cu ouale. Condimentam. Ungem o tava cu unt. Asezam rondelele de rosii. Punem apoi legumele amestecate cu oua. Peste presaram cascavalul ras. Dam la cuptor la 180 grade C, pana se rumeneste frumos. Sper sa va placa!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecel, cartofi si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]