Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor

de Bucataras Medi in Peste, 22 Sep 2010 | 12135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caras potrivit
  • ulei de masline
  • un pahar mic cu vin alb
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel mic
  • cateva rosii cherry
  • 1/2 lamaie
  • 2-3 catei de usturoi
  • o lingura de capere
  • o legatura de patrunjel
  • cimbru
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor:

Curatam si spalam pestele.Il condimentam cu sare si piper .Il asezam  intr-o tava si asternem combinat rondele de dovlecel si fasii de ardei gras.Pregatim un sos din :ulei de masline, vin , rosii decojite si date prin razatoare,zeama de lamaie, usturoi zdrobit,cimbru si capere.Amestecam totul bine si turnam apoi peste peste.Pastram cateva linguri de sos cu care umplem burta pestelui .Dam la cuptor si din cand in cand stropim pestele cu sosul din tava.Lasam circa 45-50 min. pana cand pestele este bine facut si rumenit.

Un deliciu. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Corinuta 1

26.09.2010, 00:05

Ai facut peste.........si l-am ratat

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 09:01

Ti-am pastrat Corina......................

Bunica 1

28.09.2010, 19:19

Iar a fost George la peste ? Carasul,......cel mai dulce .....peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu fenicul si ardei copt