Bruschete cu miez de lapte

de Dedicut in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 3666 vizualizari

 

Bruschetele reprezinta un aperitiv gustos si foarte usor de realizat

 

INGREDIENTE

  • 4 inimioare decupate din felii de paine
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • miez de lapte natur Delaco
  • piper, sare.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu miez de lapte:

Se decupeaza painea in forma de inimioare in 4 bucati care se prajesc intr-o tava bagata in cuptor la temperatura mare pana cand se rumenesc. Se curata si se taie in 2 catei de usturoi. Cand feliile de paine sunt gata se scot din cuptor si se freaca pe o parte cu usturoi iar apoi se ung cu putin ulei de masline. Rosiile se decojesc si se taie cubulete, ardeii se taie cubulete si se amesteca cu rosiile, apoi totul se amesteca cu ulei de masline, piper si sare dupa gust. Miezul de lapte se taie felii si se aseaza peste inimioarele de paine prajita. Umplutura obtinuta de aseaza pe feliile de miez de lapte. Bruschetele se servesc ca aperitiv sau la micul dejun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]