Aperitiv frittata cu paste si legume

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2014 | 89944 vizualizari

 

Frittata este varianta italiana a omletei, imbogatita cu diverse ingrediente cum ar fi pastele, diverse tipuri de carne, branzeturi, legume sau chiar fructe de mare. Se poate servi calda, pe post de gustare, sau rece taiata felii, pe post de aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr paste patratele
  • 1/2 praz
  • 50 gr ciuperci la conserva
  • 2 ardei capia
  • 100 gr cascaval
  • 50 ml lapte
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu paste si legume:

Batem ouale cu laptele, sarea si piperul. Tocam ardeiul cubulete. Prazul il taiem rondele. Dam cascavalul pe razatoarea mica, iar ciupercile le scurgem si le trecem prin jet de apa. Pastele le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj, dupa care le punem intr-o sita si le trecem prin jet de apa rece, ca sa nu se lipeasca intre ele. 

Amestecam ouale batute cu restul ingredientelor si turnam compozitia in tava. 

Dam la cuptor pana devine rumena deasupra.

Se poate servi calda sau rece, taiata felii, ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu paste si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pachetele de toamna