Iată o rețetă delicioasă de brownie ciocolatoasa, glazurată cu cremă fină de mascarpone. Este o prăjitură sățioasă, plină de savoarea ciocolatei și merită să o pregătești și tu.
Pentru acest Brownie cu cremă de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește sunt necesare următoarele ingrediente: ciocolată, unt, ouă, zahăr, făină, cacao, mascarpone, smântână lichidă.
Cum se prepara Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește:
Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Dimensiuni: 25 x 20 cm.
Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi amestecă până la omogenizare. Lasă la temperat.
Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare și zahărul, esența de vanilie și mixează bine toate ingredientele. Încorporează ciocolata topită. Adaugă făina, cacaua și omogenizează.
Toarnă aluatul obținut în tava de copt și nivelează frumos.
Coace prăjitura în cuptorul preîncălzit, la 170 de grade C, pentru aproximativ 35 de minute.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă negresa la răcit.
Pregătește crema. Pune brânza mascarpone, zahărul și smântâna lichidă și mixează până obții o crema pufoasă și legată.
Glazurează prăjitura și pudreaz-o cu cacao.
Savurează cu poftă o porție de brownie ciocolatoasă.